duminică, 2 martie 2014

Inceputuri!

Iubirea inainte sa ne cunoasca pe noi era doar o forma de viata care a devenit mai tarziu oameni,noi doi oameni.Ne-am transformat in entitati fara forme fizice,cu o foarte subtila forma spirituala...constiinta noastra se putea compara cu o transa profunda.
Acea dragoste a expulzat doua entitati,care au devenit tu-Mercur,eu-Jupiter.Am ramas niste fluide dinamice si forme de viata mai evoluate,de la transa profunda,la somn fara vise.In toata aceasta perioada,sentimentele erau in curs de dezvoltare.
O noua substanta a fost expulzata,care mai tarziu devine Soarele nostru.Alte planete se formeaza: Saturn,Marte,Uranus si Venus.Aveam Soare si planete,si alte subtante care au devenit mai tarziu Pamant si Luna...Suna teribil de similar cu "Dumnezeu a zis: Sa fie lumina! Si a fost lumina."


Ego-ul tau era in curs de dezvoltare.Asta se intampla acum aproximativ 5 miliarde de ani.Ego-ul era personalitatea fiecaruia dintre noi,in existenta actuala.
Adesea ma gandesc la noi ca la Nibiru si Tiamat-ul,doua planete despre care se spune ca au format Pamantul,s-ar putea sa fie dragostea noastra un stadiu tinut in letargie care e desigur primordial al Pamantului.
Sarutarile noastre imi amintesc de un peisaj de inceput de lume...Acolo unde Universul si Cunoscutul s-au nascut in mod similar,dupa ce dragostea din noi s-a separat,au evoluat individual.
Poate nu intamplator gravitatia si graviditatea,pe langa un radical comun care tine de ancorarea mea in imaginatia ta,de inradacinarea mea in sufletul tau,au in comun si ideea de greutate.

Ideea este ca sufletul nostru se materializeaza in mai multe trupuri.Incerc sa imi explic acest fenomen,pornind de la a ma gandi ca suntem legati de un cordon,probabil de un punct fix,ca la carusel.
Materializarea iubirilor noastre mi-o imaginez ca pe un joc al unui pendul.Punctul fix al pendulului se afla in locatia tainica a sursei,in sufletul meu.
Iubitule te materializezi,dar ramai in permanenta conectat la sursa,conectat de mine penduland prin substanta spatio-temporara: in trecut,prezent si viitor si tot asa,care de fapt,depinzand de observator,se interpun...


In ceea ce te priveste am avut curajul si curiozitatea sa experimentez o regresie temporala care a fost cauza nebuniei mele.Mi-ai spus sa am incredere in primele imagini pe care le voi percepe atunci cand ma voi gandi la noi doi,sa nu incerc sa controlez nimic din ceea ce percep,sa nu exprim mental nicio parere.
Mi-ai povestit despre simtul meu dominant.Cele 5 simturi ale mele: vaz, auz, gust, miros, pipait nu au nimic special,in schimb percep emotii.As putea spune chiar ca absorb emotii negative ale celor din jur,dupa care,nu stiu de unde imi provine starea de disconfort.
Mi-ai activat simturile si apoi mi-ai soptit ca transa hipnotica este o stare de semi-constienta.In caz de nevoie,pot iesi din ea...
M-am asezat confortabil,fara pantofi,fara haine si m-ai avertizat ca pe timpul transei temperatura corpului va scadea,insa nu mi-ai spus ce limite va putea atinge,cat de rece voi fi cand se va termina,cat de mult voi muri in mine.
Mi-ai sugerat sa imi aleg o culoare protectoare.Nu am fost hotarata...oscilam intre portocaliu,albastru si violet, incat nu am reusit sa imi umplu viata cu nicio lumina colorata,din moment ce eu eram ca un cameleon.Lumina colorata trebuia sa imi invaluie corpul in energie pozitiva si sa inlature disconfortul.Nu am reusit sa ma detasez,pentru ca nu stiam ce culoare sa aleg.M-am oprit,totusi,la portocaliu.


Din punct de vedere numerologic,observ ca intre noi se repeta multiplii de 3.Trei ani,3 simtiri,3 lumi doar pentru mine,pe care le voi impartii cu tine.In antichitate, cifra 3 reprezenta perfectiunea,expresia suprema a iubirii: doua entitati care se cauta una pe alta,pentru a deveni trei.
Cand intelepciunea ta se va intalni cu caldura mea sufleteasca feminina si dorinta noastra atunci se va creea o treime.Sacra!

Aceste sentimente ce ma incearca au fost initial inconstiente,dar au potentialul de a deveni Absolute ( coordonatoare propriului Univers)
Ca si cum doi indragostiti ar dormi imbratisati.Se trezesc si se iubesc,iar din extazul lor rezulta o infinitate de celule reproducatoare masculin/feminine.Ca si cum o entitate hermafrodita da nastere unei infinitati de entitati hermafrodite identice,la scara infinit mica.
Cuvantul infinit este, fara sfarsit, dar , de fapt, nu are nici inceput.Deci, intrebari de genu "De unde vine totul?" "Se va termina vreodata?" sunt lipsite de sens.Infinitul a fost intotdeauna si va fi pentru totdeauna.Infinitul cuprinde totul,inclusiv pe noi doi,ne ascunde si ne plimba prin el,astfel incat nimic nu poate fi in afara de el.Mi-l imaginez ca pe o vibratie fara sfarsit care ne facem sa ne dansam unul pe celalalt.


Dincolo de Pamant si infinit
Catam sa aflu cerul unde vine.
Si-un glas solemn atunci s-a auzit: 
Si cerul si infernul sunt in tine.
                        Infinitul este cuplul iubirii noastre,perechea astrala,noi doi,creati din ploaie de lumina! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu