luni, 27 februarie 2012

Lumina ochilor mei!

O intamplare si un sentiment care m-au marcat remarcabil:

Astazi am schimbat putin caleidoscopul si am incercat sa vad aceasi imagine dar pe pozitia 2.
Asta e despre tine mama...azi am inteles cauzele si nu m-am mai plafonat asupra efectelor...
Stiu ca de mica ai fost nevoita sa te descurci singura,altfel nu aveai sanse de reusita.A trebuit ca timpul sa te inaspreasca,sa te treaca prin incercari greu de carat in spate de una singura,a trebuit sa te simti amenintata din toate partile si asta la putini ani adaugati varstei mele.....ca toate cele petrecute sa iti ascuta simturile.
Esti o leoaica,si lupti pentru casa ta,pentru familia ta, lupti pentru ceea ce e al tau,si daca nu ai face asta...nu ai merita ceea ce ai.
Stiu ca inca sunt o copila, imi dau seama de asta,si ca visez la absolut, insa tu stii ca asta e valabil doar in cazul filozofiilor "iubirea absoluta,frumusetea absoluta"....asa ceva nu exista in zilele de zi cu zi.

Par roscat,m-ai inspirat!
Si privesc cu nostalgie cand pleci la serviciu,as vrea sa ramai acasa,sa ma trezesti tu dimineata cu mirosul tau specific care ma invioreaza de fiecare data cand dau sa te sarut pe obraz ...si as prefera sa fii tu nu ceasul obosit care ma streseaza si ma face sa devin instictiva.
O cladire solida,cu principii dure de diamant,si totusi atat de frumos te reflecta lumina zilei,caci stiu ca esti acelasi diamant si ziua si noaptea,si atunci cand esti suparata si cand esti fericita,pur si simplu tu esti in lumina reflectoarelor,desi viata noastra nu e o piesa de teatru cu replici pregatite in prealabil,e viata noastra,iar tu scumpa mea mama,esti vedeta zilei de azi,si a zilei de maine,si zilelor pe care le vei mai avea...


Mama mea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu